Řeznické noviny – příloha časopisu Maso

Vychází ve spolupráci s Českým svazem zpracovatelů masa (ČSZM). Obsahuje pravidelné rubriky (Info z ČSZM, Komoditní zpravodajství, reportážní články o zpracovatelích masa), rozhovory, informace o hlavních mezinárodních veletrzích v oboru (IFFA, Anuga FoodTec, Interpack), novinkách a trendech v oboru zpracování masa. V článku „Z německé řeznické kuchyně“ přinášíme výběr zajímavostí a novinek z „Allgemeine Fleischer Zeitung“ (afz). Pravidelnou součástí je i společenská kronika o významných výročích (ale i úmrtích) osobností oboru zpracování masa.

Řeznické noviny pravidelně začínají „Slovem předsedy“, ve kterém předseda ČSZM reaguje na aktuální dění v oboru. Výkonný ředitel ČSZM píše do každého čísla „sloupky“, v nich najdou čtenáři rozbory novinek v oblasti legislativy pro obor zpracování masa, příp. další aktuální témata. Součástí Řeznických novin jsou rovněž Zprávy naší Správy, kde přetiskujeme výběr nejaktuálnějších tiskových zpráv Státní veterinární správy ČR.

error: Obsah webu je chráněn!