Obsah čísla 2019/4

Obsah čísla 2019/4

Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 4 maso4-2019-obsah Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Trvanlivé masné výrobky jako snackyKameník, J.8 – Vyrovnanost hodnot vodní aktivity trvanlivých salámů na konci zráníČurdová, B.,...
Obsah čísla 2018/4

Obsah čísla 2018/4

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 4 maso4-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Seminář „Balení masa a masných výrobků“ na VFU Brno Kameník, J. 8 – Modifikovaná atmosféra při balení potravin: Cesta...
Obsah čísla 2017/4

Obsah čísla 2017/4

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 4 maso4-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Spotřeba masa a uzenin v českých domácnostech podle životního cyklu Šebková, V. 5 – Fermentované mäsové výrobky Staruch, L. 16...
Obsah čísla 2016/4

Obsah čísla 2016/4

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 4 maso4-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Seminář o technologii, technice a hygieně produkce jemně mělněných tepelně opracovaných masných výrobků na VFU Brno...
Obsah čísla 2015/4

Obsah čísla 2015/4

Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 4 maso42015-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Seminář „Hygiena a sanitace v oboru zpracování masa“ na VFU Brno Kameník, J. 7 – Hygiena a sanitace...
error: Obsah webu je chráněn!