Obsah čísla 2019/2

Obsah čísla 2019/2

Obsah časopisu Maso, ročník 2019, číslo 2 maso2-2019-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Využití akustických metod při hodnocení jakosti masných výrobkůJůzl, M., Začal, J., Šustr, M., Dostál, P.7 – I letošní...
Obsah čísla 2018/2

Obsah čísla 2018/2

Obsah časopisu Maso, ročník 2018, číslo 2 maso2-2018-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Vliv způsobu omráčení jatečných prasat na vybrané ukazatele krevní plazmy a hodnoty pH1 Kameník, J., Conte, F.,...
Obsah čísla 2017/2

Obsah čísla 2017/2

Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 2 maso2-2017-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Masný průmysl ve střední a východní Evropě: změny, trendy, výzvy Kameník, J. 11 – Kvalitativní rozdíly vepřového masa –...
Obsah čísla 2016/2

Obsah čísla 2016/2

Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 2 maso2-2016-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Spotřeba masných konzerv v českých domácnostech Šebková, V. 6 – Masné konzervy – 200 let ve službách lidstva Kameník, J. 14 –...
Obsah čísla 2015/2

Obsah čísla 2015/2

Obsah časopisu Maso, ročník 2015, číslo 2 maso22015-obsah   Obsah čísla ke stažení (PDF) Obsah – českyContents in English 4 – Jatečnictví Steinhauser, L. 8 – Klasifikace jatečně upravených těl prasat a skotu v ČR Katina, J., Trčka, P.,...
error: Obsah webu je chráněn!