Obsah časopisu Maso, ročník 2024, číslo 6
4 – Inovace v balení masa a masných výrobků – udržitelnost a funkční obaly
Ševčík, R., Beňo, F., Hruška, F.
10 – Transferové obaly BTM „šité na míru“
Vaněček, L.
12 – Velitelské středisko při zpracování potravin. Od správy nožů po analýzu chyb prostřednictvím videa: Westfleisch používá digitální řešení od společnosti Weber ve svém závodě Oer-Erkenschwick
Maidel, R.
18 – Přicházíme s řešením pro balení různorodých produktů a všech možných typů balení. Rozhovor s manažerem prodeje Weber CZ s. r. o. panem Janem Wdówkou
Kameník, J.
20 – Singer & Sohn – odborník na automatizaci v oblasti třídění, řazení a zakládání do obalů
Ježek, F.
23 – Světový obchod s vepřovým masem nadále ztrácí na síle. Zotavení pro rok 2024 v nedohlednu
Coenen, J.
30 – Afrika – problémy se zásobováním navzdory pozoruhodné dynamice. První část: Úloha Afriky ve světové produkci masa a vajec
Windhorst, H.-W.
33 – Agrární zahraniční obchod – ekonometrická analýza obchodu s hovězím masem a živým skotem
Řehořová, K.
36 – Začíná vše až na jatkách? Část 3: Harmonizované epidemiologické indikátory (skot a hovězí maso)
Kameník, J., Veselá, H.
41 – Vliv sous vide metody na barevné parametry, hmotnostní ztráty a pH v hovězím mase
Doležalová, J., Šemberová, H., Ježek, F.
47 – Ve školních dílnách nebo ve firmách?
Novák, M.
4 – Innovation in meat and meat product packaging – sustainability and functional packaging
Ševčík, R., Beňo, F., Hruška, F.
10 – Transfer casing BTM tailor-made
Vaněček, L.
12 – From knife management to error analysis via video: Westfleisch uses a digital solution from Weber Food Technology at its Oer- Erkenschwick plant
Maidel, R.
18 – Interview with the sales manager of Weber CZ s.r.o. Mr. Jan Wdówka
Kameník, J.
20 – Singer & Sohn – specialist in sorting and packing automation
Ježek, F.
23 – The global pork trade continues to lose steam. Recovery for 2024 in sight
Coenen, J.
30 – Africa – supply problems despite remarkable dynamics. Part One: Africa’s Role in World Meat and Egg Production
Windhorst, H.-W.
33 – Agrarian foreign trade – an econometric analysis of trade in beef and live cattle
Řehořová, K.
36 – Does It All Start at the Slaughterhouse? Part 3: Harmonised epidemiological indicators (bovine animals and beef)
Kameník, J., Veselá, H.
41 – Effect of sous vide method on color parameters, weight loss and pH in beef
Doležalová, J., Šemberová, H., Ježek, F.
47 – Learning experience in school workshops or at meat processors? Results of the assessment of apprentices from secondary schools.
Novák, M.