Obsah časopisu Maso, ročník 2022, číslo 4

4 – Přídatné látky pro zajištění bezpečnosti a údržnosti masných výrobků

Král, O.

10 – Koření a přídatné látky v masných výrobcích a polotovarech z pohledu legislativy

Novotná Kružíková K., Mačáková, P.

14 – IFFA 2022 a koření

Kameník, J.

22 – Masné polotovary – koření a přísady

Vrúbel, Š.

25 – Vliv teploty skladování na mikrobiologický profil, aktivitu vody a pH baleného mletého masa

Bursová, Š., Necidová, L., Bartáková, K., Skočková, A., Buchtová, H., Haruštiaková, D., Klimešová, M., Vorlová, L.

32 – Mikrobiální kontaminace masa a její vliv na údržnost dušených šunek

Veselá, H., Furmančíková, P., Dušková, M., Dorotíková, K., Šedo, O., Kameník, J.

38 – Masné výrobky ve Vietnamu

Nhan, N. V. T., Beňo, F., Pohůnek, V., Ševčík, R.

42 – Produkce a obchod s drůbežím masem v regionu MEA

Windhorst, H.-W.

45 – Nútený výkrm vodnej hydiny z hľadiska právnych úprav

Takáčová, D., Nagyová, A., Sasáková, N.

48 – Rtuť v mase a gonádách tržních kaprů z rybníků povodí řeky Moravy

Novotná Kružíková, K., Široká, Z., Svobodová, Z.

51 – Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu

Reitznerová, A., Nagy, J., Semjon, B., Klempová, T., Bartkovský, M., Marcinčák, S.

55 – Hygiena Alimentorum XLII – Mezinárodní vědecká konference

4 – Additives to ensure the safety and shelf life of meat products

Král, O.

10 – Spices and additives in meat products and preparations from the point of view of legislation

Novotná Kružíková K., Mačáková, P. 

14 – IFFA 2022 and spice companies

Kameník, J.

22 – Spices and additives for meat preparations

Vrúbel, Š.

25 – Effect of storage temperature on microbiological profile, water activity and pH of packaged minced meat

Bursová, Š., Necidová, L., Bartáková, K., Skočková, A., Buchtová, H., Haruštiaková, D., Klimešová, M., Vorlová, L.

32 – Microbial contamination of raw meat and its effect on the shelf life of cooked hams

Veselá, H., Furmančíková, P., Dušková, M., Dorotíková, K., Šedo, O., Kameník, J.

38 – Popular meat products in Vietnam

Nhan, N. V. T., Beňo, F., Pohůnek, V., Ševčík, R.

42 – Patterns of poultry meat production and trade in the MEA region

Windhorst, H.-W.

45 – Forced fattening of waterfowls in legal rules

Takáčová, D., Nagyová, A., Sasáková, N.

48 – Mercury in the flesh and gonads of market carp from the ponds of the Morava river basin

Novotná Kružíková, K., Široká, Z., Svobodová, Z.

51 – Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of longterm storage on its oxidative stability

Reitznerová, A., Nagy, J., Semjon, B., Klempová, T., Bartkovský, M., Marcinčák, S.

55 – About the international scientific conference Hygiena Alimentorum XLII