Obsah časopisu Maso, ročník 2021, číslo 6

4 – Vybrané faktory ovlivňující kvalitu zvěřiny před ulovením zvěře

Ježek, F.

11 – Právní předpisy upravující uvádění zvěřiny na trh

Doleželová P., Mačáková, P.

17 – V.I.P. Zvěřina: Z lesa přímo do kuchyně

Brůček P.

18 – Možnosti zvyšování kvality masa antilopy losí z farmového chovu

Bureš, D., Needham, T., Bartoň, L., Lebedová, N., Kotrba, R.

25 – S Trumfem na divoko

Vrúbel, Š., Pacák, O.

26 – Vybrané vnitřní a vnější faktory ovlivňující mikrobiologickou kvalitu zvěřiny

Tůmová, L., Hasoňová, L., Samková, E., Hálová, K.

32 – Brazílie – gigant v globální produkci masa i v obchodu s masem. Část 1: Kuřecí maso

Windhorst, H.-W.

36 – Metody snížení výskytu kampylobakterů v chovech drůbeže

Dorotíková, K., Kameník, J.

43 – STEC a maso jatečných zvířat. Část 2: Výskyt u zvířat i v potravinách a lidské infekce vyvolané STEC

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.

50 – Hodnocení koncentrace rtuti ve tkáních prasat v České republice v letech 2015–2019

Svoboda, M., Bureš, J., Drápal, J., Geboliszová, K., Haruštiaková, D., Nepejchalová, L., Skočkovská, M., Svobodová, Z.

54 – Je budoucnost produkce alternativních bílkovin v Asii?

Windhorst, H.-W.

59 – Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek

Gabrovská, D.

64 – Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2022

4 – Selected factors influencing the quality of venison before game hunting

Ježek, F.

11 – Legal regulation of placing on the market of game

Doleželová P., Mačáková, P.

17 – V.I.P. Zvěřina: a game cutting company

Brůček P.

18 – Post-mortem techniques to improve the eating quality of common eland meat

Bureš, D., Needham, T., Bartoň, L., Lebedová, N., Kotrba, R.

25 – Trump brand spices for game processing

Vrúbel, Š., Pacák, O.

26 – Selected internal and external factors influencing the microbiological quality of game

Tůmová, L., Hasoňová, L., Samková, E., Hálová, K.

32 – Brazil – a giant in global meat production and meat trade. Part 1: Chicken meat

Windhorst, H.-W.

36 – Methods for reducing the occurrence of Campylobacter in poultry farming

Dorotíková, K., Kameník, J.

43 – STEC and meat. Part 2: Occurrence in animals and in food. Human infections caused by STEC

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.

50 – A Survey of Mercury Concentration in Pig Tissues Carried out in the Czech Republic during Years 2015–2019

Svoboda, M., Bureš, J., Drápal, J., Geboliszová, K., Haruštiaková, D., Nepejchalová, L., Skočkovská, M., Svobodová, Z.

54 – Is the future of alternative protein production in Asia?

Windhorst, H.-W.

59 – Award of the Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic for the best innovative food product

Gabrovská, D.

64 – Plan of individual issues of the journal Maso, volume 2022