Obsah časopisu Maso, ročník 2021, číslo 6
4 – Vybrané faktory ovlivňující kvalitu zvěřiny před ulovením zvěře
Ježek, F.
11 – Právní předpisy upravující uvádění zvěřiny na trh
Doleželová P., Mačáková, P.
17 – V.I.P. Zvěřina: Z lesa přímo do kuchyně
Brůček P.
18 – Možnosti zvyšování kvality masa antilopy losí z farmového chovu
Bureš, D., Needham, T., Bartoň, L., Lebedová, N., Kotrba, R.
25 – S Trumfem na divoko
Vrúbel, Š., Pacák, O.
26 – Vybrané vnitřní a vnější faktory ovlivňující mikrobiologickou kvalitu zvěřiny
Tůmová, L., Hasoňová, L., Samková, E., Hálová, K.
32 – Brazílie – gigant v globální produkci masa i v obchodu s masem. Část 1: Kuřecí maso
Windhorst, H.-W.
36 – Metody snížení výskytu kampylobakterů v chovech drůbeže
Dorotíková, K., Kameník, J.
43 – STEC a maso jatečných zvířat. Část 2: Výskyt u zvířat i v potravinách a lidské infekce vyvolané STEC
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.
50 – Hodnocení koncentrace rtuti ve tkáních prasat v České republice v letech 2015–2019
Svoboda, M., Bureš, J., Drápal, J., Geboliszová, K., Haruštiaková, D., Nepejchalová, L., Skočkovská, M., Svobodová, Z.
54 – Je budoucnost produkce alternativních bílkovin v Asii?
Windhorst, H.-W.
59 – Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek
Gabrovská, D.
64 – Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2022
4 – Selected factors influencing the quality of venison before game hunting
Ježek, F.
11 – Legal regulation of placing on the market of game
Doleželová P., Mačáková, P.
17 – V.I.P. Zvěřina: a game cutting company
Brůček P.
18 – Post-mortem techniques to improve the eating quality of common eland meat
Bureš, D., Needham, T., Bartoň, L., Lebedová, N., Kotrba, R.
25 – Trump brand spices for game processing
Vrúbel, Š., Pacák, O.
26 – Selected internal and external factors influencing the microbiological quality of game
Tůmová, L., Hasoňová, L., Samková, E., Hálová, K.
32 – Brazil – a giant in global meat production and meat trade. Part 1: Chicken meat
Windhorst, H.-W.
36 – Methods for reducing the occurrence of Campylobacter in poultry farming
Dorotíková, K., Kameník, J.
43 – STEC and meat. Part 2: Occurrence in animals and in food. Human infections caused by STEC
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.
50 – A Survey of Mercury Concentration in Pig Tissues Carried out in the Czech Republic during Years 2015–2019
Svoboda, M., Bureš, J., Drápal, J., Geboliszová, K., Haruštiaková, D., Nepejchalová, L., Skočkovská, M., Svobodová, Z.
54 – Is the future of alternative protein production in Asia?
Windhorst, H.-W.
59 – Award of the Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic for the best innovative food product
Gabrovská, D.