Obsah časopisu Maso, ročník 2021, číslo 5

4 – Srovnání jakostních parametrů špekáčků naražených v hovězím nebo vepřovém střevě

Jůzl, M., Pavlíková, M., Janochová, J., Nedomová, Š., Grossová, L.

12 – Právní předpisy upravující balení masa a masných výrobků

Doubková V., Mačáková, P.

19 – Jerky a jejich možnosti balení

Mrlík, M., Beňo, F., Vápenka, L.

23 – Udělejte ze tří dvě Jak balení s využitím misek a víček EasyLid® zajišťuje větší udržitelnost díky úplnému vyloučení jednoho procesního kroku

Wdówka, J.

26 – 40 let inovací – 40 let vášně – 40 let Weber Maschinenbau; Od malé technologické společnosti pro zpracovatele masa po celosvětově úspěšného poskytovatele kompletních řešení

Kameník, J.

28 – Prognóza produkce a spotřeby masa v roce 2030

Windhorst, H.-W.

33 – Dynamika i struktura chovu prasat a produkce vepřového masa v USA

Windhorst, H.-W.

38 – Sušené maso – energie nejen na cesty

Koutková, Z.

44 – Aflatoxiny 60 let poté

Ostrý, V., Kýrová, V., Ruprich, J.

50 – STEC a maso jatečných zvířat; Část 1: Odkud se vzaly STEC?

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.

4 – Comparison of quality parameters of meat product špekáčky stuffed into beef or pork casings

Jůzl, M., Pavlíková, M., Janochová, J., Nedomová, Š., Grossová, L.

12 – Legal regulation of safety and quality of meat and meat products

Doubková V., Mačáková, P.

19 – Jerky packaging options

Mrlík, M., Beňo, F., Vápenka, L.

23 – How packaging with EasyLid® trays and lids ensures greater sustainability by completely eliminating one process step

Wdówka, J.

26 – Weber Maschinenbau is celebrating 40 years

Kameník, J.

28 – Forecast of meat production and consumption in 2030

Windhorst, H.-W.

33 – Dynamics and structure of pig breeding and pork production in the USA

Windhorst, H.-W.

38 – Dried meat – energy not only for travel

Koutková, Z.

44 – Aflatoxins 60 years later

Ostrý, V., Kýrová, V., Ruprich, J.

50 – STEC and meat; Part 1: Where did STEC come from?

Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.