Obsah časopisu Maso, ročník 2021, číslo 5
4 – Srovnání jakostních parametrů špekáčků naražených v hovězím nebo vepřovém střevě
Jůzl, M., Pavlíková, M., Janochová, J., Nedomová, Š., Grossová, L.
12 – Právní předpisy upravující balení masa a masných výrobků
Doubková V., Mačáková, P.
19 – Jerky a jejich možnosti balení
Mrlík, M., Beňo, F., Vápenka, L.
23 – Udělejte ze tří dvě Jak balení s využitím misek a víček EasyLid® zajišťuje větší udržitelnost díky úplnému vyloučení jednoho procesního kroku
Wdówka, J.
26 – 40 let inovací – 40 let vášně – 40 let Weber Maschinenbau; Od malé technologické společnosti pro zpracovatele masa po celosvětově úspěšného poskytovatele kompletních řešení
Kameník, J.
28 – Prognóza produkce a spotřeby masa v roce 2030
Windhorst, H.-W.
33 – Dynamika i struktura chovu prasat a produkce vepřového masa v USA
Windhorst, H.-W.
38 – Sušené maso – energie nejen na cesty
Koutková, Z.
44 – Aflatoxiny 60 let poté
Ostrý, V., Kýrová, V., Ruprich, J.
50 – STEC a maso jatečných zvířat; Část 1: Odkud se vzaly STEC?
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.
4 – Comparison of quality parameters of meat product špekáčky stuffed into beef or pork casings
Jůzl, M., Pavlíková, M., Janochová, J., Nedomová, Š., Grossová, L.
12 – Legal regulation of safety and quality of meat and meat products
Doubková V., Mačáková, P.
19 – Jerky packaging options
Mrlík, M., Beňo, F., Vápenka, L.
23 – How packaging with EasyLid® trays and lids ensures greater sustainability by completely eliminating one process step
Wdówka, J.
26 – Weber Maschinenbau is celebrating 40 years
Kameník, J.
28 – Forecast of meat production and consumption in 2030
Windhorst, H.-W.
33 – Dynamics and structure of pig breeding and pork production in the USA
Windhorst, H.-W.
38 – Dried meat – energy not only for travel
Koutková, Z.
44 – Aflatoxins 60 years later
Ostrý, V., Kýrová, V., Ruprich, J.
50 – STEC and meat; Part 1: Where did STEC come from?
Kameník, J., Dušková, M., Dorotíková, K.