Obsah časopisu Maso, ročník 2017, číslo 4
4 – Spotřeba masa a uzenin v českých domácnostech podle životního cyklu
Šebková, V.
5 – Fermentované mäsové výrobky
Staruch, L.
16 – Seminář „Trvanlivé masné výrobky“ na VFU Brno
Kameník, J.
22 – 2 500 let výroby trvanlivých fermentovaných salámů
Kameník, J.
29 – Narážení trvanlivých masných výrobků
Hrstka, M.
32 – Vyrábějte efektivněji pomocí moderní klipsovací technologie
Bregulla, D.
35 – Nové směry v oblasti zpracování trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Němcová, M., Zajíc, V.
38 – Rizika konzumace syrového masa a možnosti, jak se vyhnout biologickým nebezpečím bakteriálního původu
Buschulte, A.
42 – Chemické zloženie svalov jahňacieho pliecka a stehna so zameraním na profil mastných kyselín
Angelovičová, M., Kormošová, H., Bučko, O.
51 – Kvalita masa kuřat Dominant chovaných na pastvě
Englmaierová M., Skřivan M.
53 – Estery kyseliny ftalové (DBP a DEHP) v obalech masných výrobků
Jandlová M., Jarošová A.
56 – Histochemický průkaz karagenanů
Javůrková, Z., Pospiech, M., Bartlová, M., Horák, R., Luňáková, L., Běhalová, H., Tremlová, B., Petrášová, M.
4 – Consumption of meat and meat products in Czech households by life cycle
Šebková, V.
5 – Dry fermented sausage. A review
Staruch, L.
16 – Conference „Dry meat products“ at University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Kameník, J.
22 – 2 500 years of history of dry fermented sausage
Kameník, J.
29 – Filling of dry sausages by the Handtmann machines
Hrstka, M.
32 – Produce effectively using modern clip technology
Bregulla, D.
35 – New trends in the ripening and drying of sausages
Němcová, M., Zajíc, V.
38 – Risks of Raw Meat Consumption and Possibilities of Avoiding the Hazards
Buschulte, A.
42 – The chemical composition of lamb shoulder and thigh muscles, focusing on the fatty acid profile
Angelovičová, M., Kormošová, H., Bučko, O.
51 – The meat quality of Dominant chickens reared on pasture
Englmaierová M., Skřivan M.
53 – Esters of phthalic acid (DBP and DEHP) in packaging materials of meat products
Jandlová M., Jarošová A.
56 – Histochemical Detection of Carrageenans
Javůrková, Z., Pospiech, M., Bartlová, M., Horák, R., Luňáková, L., Běhalová, H., Tremlová, B., Petrášová, M.