Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 7
4 – Spotřeba masa a uzenin v českých domácnostech
Šebková, V.
5 – Do prodeje potravin razantně vstupuje online
Klánová, E.
8 – Spotřebitelské preference při nákupu masa a masných výrobků v ČR – místo nákupu
Náglová, Z., Špička, J.
15 – Je export do Číny řešením? Vývoz částí nabízí potenciál ke zvýšení hodnot
Hortmann-Scholten, A.
18 – Zaostřeno na výživové označování soli
Kavka, M.
22 – Lipoperoxidace rybího masa během tepelné úpravy
Hostovský, M., Nekvapil, T., Večerek, V.
26 – Analýza hmotnostních ztrát masa při tepelném opracování
Hrabě, J., Hoza, I., Jeřábek, T.
30 – Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči β-laktámovým antibiotikám
Regecová, I., Jevinová, P., Pipová, M., Turek, P., Výrostková J.
33 – Přeprava vodní drůbeže na jatky z pohledu úrovně úhynů u různých druhů
Voslářová, E., Večerek, V., Hytychová, T., Nenadovic, K., Bedáňová, I.
36 – Analýza úhynů krůt v souvislosti s jejich přepravou na jatky v různých měsících roku
Machovcová, Z., Voslářová, E., Bedáňová, I., Malena, M., Večerek, V.
38 – Pasteurelóza králíků
Valenta, J., Gardiánová, I.
48 – Vybrané nutriční hodnoty jedlého hmyzu – potemníka moučného, brazilského a stájového
Adámková, A., Kouřimská, L.
54 – 46. Lenfeldovy a Höklovy dny
56 – Plán jednotlivých čísel časopisu Maso, ročník 2017
4 – Consumption of meat and meat products by the Czech houeholds
Šebková, V.
5 – Online aggressively enters into the food retail
Klánová, E.
8 – Consumer preference in buying meat and meat products in the Czech Republic – place of purchase
Náglová, Z., Špička, J.
15 – Is the export to China a solution?
Hortmann-Scholten, A.
18 – The salt content labelling
Kavka, M.
22 – Lipid peroxidation of fish meat during heat treatment
Hostovský, M., Nekvapil, T., Večerek, V.
26 – Weight losses during the meat heat treatment
Hrabě, J., Hoza, I., Jeřábek, T.
30 – Determination of the susceptibility of Staphylococcus strains isolated from wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to β-lactam antibiotics
Regecová, I., Jevinová, P., Pipová, M., Turek, P., Výrostková J.
33 – Transport of waterfowl for slaughter in terms of transportrelated mortality in different species
Voslářová, E., Večerek, V., Hytychová, T., Nenadovic, K., Bedáňová, I.
36 – Transport-related mortality of turkeys transported for slaughter in individual months of the year
Machovcová, Z., Voslářová, E., Bedáňová, I., Malena, M., Večerek, V.
38 – Rabbit’s pasteurellosis
Valenta, J., Gardiánová, I.
48 – Nutritional values of edible insects (Tenebrio molitor, Zophobas morio and Alphitobius diaperinus)
Adámková, A., Kouřimská, L.