Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 4
4 – Seminář o technologii, technice a hygieně produkce jemně mělněných tepelně opracovaných masných výrobků na VFU Brno
Kameník, J.
8 – Výzkum spotřebitelského chování při výběru a konzumaci párků v České republice
Rosenbach, P.
12 – Prídavné látky v mäsových výrobkoch: Zahusťovadlá, želirujúce látky
Pospiech, M., Marcinčák, S., Turek, P.
27 – Mikroskopická detekce izolovaných vepřových bílkovin v drobných masných výrobcích
Petrášová, M., Zichová, E., Pospiech, M., Tremlová, B., Javůrková, Z.
30 – Charakteristika baktérií Listeria monocytogenes izolovaných od lidí a z potravin živočišného a rostlinného původu
Tomáštíková, Z., Karpíšková, R.
34 – Vztah mezi mortalitou dojnic přepravovaných na jatky a ročním obdobím
Šímová, V., Večerek, V., Voslářová, E., Bedáňová, I.
39 – Ovlivnění kvality jatečného těla a masa krav výběrem genotypu skotu
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
42 – Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa
Reitznerová A., Nagy J., Marcinčák S., Mačanga J., Vaško L., Vašková J., Poláková Z.
44 – Mikrobiologická kvalita chladených a mrazených pstruhov a filiet zo pstruha
Popelka, P., Jevinová, P., Roba, P., Marcinčák, M.
48 – Porovnání kvality DNA u technologicky opracované svaloviny tuňáka žlutoploutvého
Pospíšilová, E., Piskatá, Z.
50 – Koření v masných výrobcích: Citronová tráva – voňka citronová (citronela)
Valchař, P.
53 – XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
4 – Conference on Technology and Production hygiene of the cooked emulsified meat products at University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno
Kameník, J.
8 – Research on consumer behaviour in the selection and consumption of frankfurters in the Czech Republic
Rosenbach, P.
12 – Food additives in meat products – thickeners, gelling agents
Pospiech, M., Marcinčák, S., Turek, P.
27 – Microscopic detection of porcine protein isolated in cooked meat products
Petrášová, M., Zichová, E., Pospiech, M., Tremlová, B., Javůrková, Z.
30 – Characterization of bacteria Listeria monocytogenes isolated from humans and food of animal and plant origin
Tomáštíková, Z., Karpíšková, R.
34 – Relationship between mortality in dairy cows transported for slaughter and season of the year
Šímová, V., Večerek, V., Voslářová, E., Bedáňová, I.
39 – The effect of cows genotype on their carcass and meat quality
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
42 – The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat
Reitznerová A., Nagy J., Marcinčák S., Mačanga J., Vaško L., Vašková J., Poláková Z.
44 – Microbiological quality of fresh and frozen trout and trout fillets
Popelka, P., Jevinová, P., Roba, P., Marcinčák, M.
48 – Comparison of DNA quality in processed muscle of yellowfin (Thunnus albacares)
Pospíšilová, E., Piskatá, Z.
50 – Spice in meat products – Lemongrass
Valchař, P.