Obsah časopisu Maso, ročník 2016, číslo 1
4 – Spotřeba celosvalových masných výrobků v českých domácnostech
Šebkov., V.
5 – Je lepší dělat užší portfolio výrobků na špičkové úrovni – Rozhovor s ing. Alešem Lencem, ředitelem společnosti LE & CO – Ing. Jiří Lenc, s.r.o.
Kamen.k, J.
6 – Celosvalové mäsové výrobky
Turek, P.
14 – Mikrostruktura masných výrobků – Celosvalové masné výrobky
Pospiech, M., Tremlov. B., Javůrkova, Z.
20 – Hodnocení fyzikálněchemických parametrů šunek v České republice v průběhu let 2011 a 2014/2015
Kamen.k, J., Sal.kov., A., Pavl.k, Z., Steinhauserov., I.
24 – Zkrácení doby výroby tepelně opracovaných masných produktů pomocí procesu „Intensive Accelerated Massage“ (IAM)
Xargay., M., Lagares, J., Fern.ndez, E., Sanz, D., Gum., J., Puigferrer, J.
26 – Celosvalové masné výrobky v síti Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Pár otázek na MVDr. Pavla Groha, vedoucího manažera „Fresh category“
Kamen.k, J.
27 – Plnička s vysokým vakuem firmy Handtmann pro výrobu šunek
Tesařov., R., Brada, M.
28 – Problematika kvality dušených šunek – výskyt zón se změněnou strukturou masa
Bedn.řov., M., Kamen.k, J.
32 – Kontinuální výroba přináší výhody – Kontinuální výrobní procesy zajišťují bezpečnou a spolehlivou výrobu
Fessmann, U.
34 – Sůl nad zlato?! Aneb jak jsme na tom se solí.
Sal.kov., A.
39 – Potenciál mikroorganismů v masném průmyslu
Bal.š, J.
41 – Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových vyrobkov
Staruch, L., Sirotn., Z.
46 – Globální oteplování, změna klimatu a bezpečnost potravin
Ostrý, V., Mal.ř, F., Jefremova, M., Ruprich, J.
49 – Výskyt Toxoplasma gondii v kůzlečím a jehněčím mase určeném ke konzumaci
Lorencov., A., Lamka, J., Reslov., N., Slaný, M.
52 – Welfare prasat při přepravě na jatky
Bartoňov., J., Vosl.řov., E., Večerek, V.
57 – Farmakologicky aktivní látky ve vodním prostředí
Dobš.kov., R., Blahov., J., Bartoškov., M., Stancov., V.
60 – Workshop zaměřený na odchyt a přepravu nosnic na jatky
Vosl.řov., E.
4 – Consumption of the whole muscle products in the Czech households
Šebkov., V.
5 – Interview with Aleš Lenc, general manager of company LE&CO – Ing. Jiří Lenc
Kamen.k, J.
6 – Whole muscle meat products
Turek, P.
14 – Microstructure of meat products – Whole muscle products
Pospiech, M., Tremlov. B., Javůrkova, Z.
20 – Physico-chemical characteristics of cooked hams in the Czech Republic in 2011 and 2014/2015
Kamen.k, J., Sal.kov., A., Pavl.k, Z., Steinhauserov., I.
24 – Reduction in process time for cooked meat products by means of Intensive Accelerated Massage (IAM)
Xargay., M., Lagares, J., Fern.ndez, E., Sanz, D., Gum., J., Puigferrer, J.
26 – Whole muscle products in Makro Cash and Carry ČR s.r.o. – interview with Pavel Groh, head of Fresh Category
Kamen.k, J.
27 – Handtmann vacuum fillers with high-vacuum technology for whole muscle products
Büchele, A.
28 – Destructured zones in cooked hams – a review
Bedn.řov., M., Kamen.k, J.
32 – A continuous production system Fessmann for industrial capacities
Fessmann, U.
34 – Salt above Gold?! Or how we stand with salt.
Sal.kov., A.
39 – The potential of the microorganisms in the meat industry
Bal.š, J.
41 – The potential of probiotics during the production of fermented meat products
Staruch, L., Sirotn., Z.
46 – Global warming, climate change and food safety
Ostrý, V., Mal.ř, F., Jefremova, M., Ruprich, J.
49 – The occurrence of Toxoplasma gondii in meat of kids and lambs intended for human consumption
Lorencov., A., Lamka, J., Reslov., N., Slaný, M.
52 – Welfare of pigs during transport for slaughter
Bartoňov., J., Vosl.řov., E., Večerek, V.
57 – Pharmacologically active substances in water environment
Dobš.kov., R., Blahov., J., Bartoškov., M., Stancov., V.
60 – Workshop on catching and transportation of end-of-lay hens for slaughter
Vosl.řov., E.