Obsah časopisu Maso, ročník 2014, číslo 7
4 – SIAL 2014 – inspirace pro potravináře
Kameník, J.
7 – Distribuční kanály pro maso a masné výroby
Klánová, E.
14 – České masné výrobky v maloobchodních prodejnách zahraničních řetězců – srovnání současnosti s rokem 2012
Mikócziová, V., Kameník, J.
22 – Příjemné a moderní prostředí pro zákazníky: Budování vlastních prodejen jako faktor stabilizace tržeb – anketa časopisu Maso
Kameník, J.
24 – Bílá klobása – Weißwurst – „klobása, která nesmí slyšet polední zvony“
Jandásek, J., Dederer, I.
30 – Stroj určuje kvalitu výrobku – Výroba tepelně opracovaných výrobků s vysoce výkonnými stroji na zpracování potravin
Seydelmann, A.
34 – Hodnocení postupů rozmrazování masa při výrobě masných výrobků
Pohůnek, V., Hrubý, P., Ševčík, R., Smolka, B.
37 – Posílení bezpečnosti masných polotovarů s využitím ochranných kultur
Baláš, J.
39 – Enterotoxigenní potenciál baktérií Staphylococcus aureus izolovaných z různých tržních druhů masa
Koukalová, K., Koláčková, I., Karpíšková, R.
41 – Výskyt Helicobacter spp. v trávicím traktu brojlerových kuřat
Przybylová, R., Svobodová, I. Bořilová, G.
44 – Koření v masných výrobcích – vanilka
Valchař, P.
47 – Stanovení lipoperoxidace vybraných druhů masa
Hostovský, M., Fuksová, M., Nekvapil, T., Kopřiva, V.
49 – Karagenany v masném průmyslu – detekce pomocí mikroskopických metod
Bednářová, M., Pospiech, M., Jandásek, J., Tremlová, B.
53 – Novela zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách z pohledu veterinárního dozoru
Malena, M., Kozák, A.
4 – SIAL 2014 – inspiration for the food industry
Kameník, J.
7 – Distribution channels for meat and meat production
Klánová, E.
14 – Czech meat products on the shelves of foreign retail chains – comparison of 2014 to 2012
Mikócziová, V., Kameník, J.
22 – Expansion of company stores as a factor in stabilization of the sales: survey of Maso journal
Kameník, J.
24 – White sausage – Weisswurst – “Sausage, which mustn´t hear the
noon bells”
Jandásek, J., Dederer, I.
30 – Manufacture of cooked meat products using Seydelmann machines
Seydelmann, A.
34 – Assessment defrost meat in the production of meat products
Pohůnek, V., Hrubý, P., Ševčík, R., Smolka, B.
37 – Adding safety to your prepared meat
Baláš, J.
39 – The enterotoxigennic potential of Staphylococcus aureus isolated from different types of retail meats
Koukalová, K., Koláčková, I., Karpíšková, R.
41 – Occurrence of Helicobacter spp. in the digestive tract of broiler chickens
Przybylová, R., Svobodová, I. Bořilová, G.
44 – Spice in meat products – vanilla
Valchař, P.
47 – Determination of lipid peroxidation in selected meats
Hostovský, M., Fuksová, M., Nekvapil, T., Kopřiva, V.
49 – Carrageenans in Meat Industry – Detection Using Microscopic Methods
Bednářová, M., Pospiech, M., Jandásek, J., Tremlová, B.
53 – Amendment to the Act 110/1997 Sb. on foodstuffs from the veterinary control perspective
Malena, M., Kozák, A.