Obsah časopisu Maso, ročník 2014, číslo 4
4 – Balení, plátkování, vážení,etiketování…
Kameník, J.
5 – Moderní formy balení čerstvého výsekového masa od společnosti Sealed Air®
deRoeck, J., Chomát, P., Kameník, J.
9 – Weber® a Interpack 2014 – pestrost požitku
Motal, P.
12 – HPP – nová technologie ke zkvalitnění výrobků v potravinářském průmyslu
Ludl, S., Kněz, V.
16 – Čím, na co a jak etiketovat?
Hašpl, L.
19 – Převazování uzenin spojuje bezpečnost a tradici – Vázané masné výrobky zajišťují hodnotnou prezentaci
Loeffler, F.
21 – Hovězí maso pro výsek: názvosloví a svalová soustava; 1. část – maso přední čtvrtě
Kameník, J., Kašpar, L., Putnová, I., Holubcová, S., Jůza, M.
26 – Vliv užitkového typu jalovic na kvalitativní parametry jatečného těla a hovězího masa
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
29 – Vliv genotypu jehňat na růst, základní ukazatele jatečné hodnoty a chemické složení masa
Kuchtík, J., Zapletal, D., Dračková, E.
32 – VFU VETSENSE – software pro senzorickou analýzu potravin
Ježek, F., Bořilová, G.
35 – Koření v masných výrobcích – fenykl
Valchař, P.
38 – Trh s drůbežím masem v ČR a ekonomika výkrmu drůbeže
Teichmanová J., Boudný J.
46 – Bakterie mléčného kvašení a jejich vliv na údržnost tepelně opracovaných masných výrobků
Kameník, J., Dušková, M. , Šedo, O. , Zdráhal, Z. , Lačanin, I.
48 – Význam sanitácie v mäsospracujúcom podniku
Veszelits Laktičová, K., Sasáková, N., Gregová, G., Ondrašovič, M., Hromada, R.
52 – Obsah rtuti v mase a orgánech skotu a prasat
Drápal, J., Haldová, S., Hedbávný, P.
54 – Kadmium a olovo v tkanivách a orgánoch hovädzieho dobytka z priemyselne exponovanej oblasti
Skalická, M., Koréneková, B.
4 – Packagin, slicing, weighing, labelling…
Kameník, J.
5 – Advanced forms of fresh meat packaging from Sealed Air®
deRoeck, J., Chomát, P., Kameník, J.
9 – Weber® and Interpack 2014
Motal, P.
12 – HPP – a new technology for higher food quality
Ludl, S., Kněz, V.
16 – Labelling: what and how?
Hašpl, L.
19 – Tying means product safety and tradition – The string for a high value product presentation
Loeffler, F.
21 – Beef for the retail: nomenclature and musculature
Kameník, J., Kašpar, L., Putnová, I., Holubcová, S., Jůza, M.
26 – The influence of heifers commercial type on the carcass and beef quality
Dračková, E., Šubrt, J., Filipčík, R.
29 – The effect of genotype on growth, basic characteristics of carcass value and chemical composition of meat in lambs
Kuchtík, J., Zapletal, D., Dračková, E.
32 – VFU VETSENSE – software for sensory analysis of food
Ježek, F., Bořilová, G.
35 – Spice in meat products – fennel
Valchař, P.
38 – Poultry market in The Czech Republic and ekonomic situation in poultry fattening
Teichmanová J., Boudný J.
46 – Lactic acid bacteria and their influence on the shelf-life of meat products
Kameník, J., Dušková, M. , Šedo, O. , Zdráhal, Z. , Lačanin, I.
48 – Importance of sanitation in meat processing industry
Veszelits Laktičová, K., Sasáková, N., Gregová, G., Ondrašovič, M., Hromada, R.
52 – Mercury content in meat and offal of cattle and pigs
Drápal, J., Haldová, S., Hedbávný, P.
54 – Cadmium and lead in tissues and organs of livestock from industrial polluted area
Skalická, M., Koréneková, B.