Obsah časopisu Maso, ročník 2013, číslo 4
4 – Masné výrobky: vymezení pojmu, základní skupiny a požadavky na kvalitu
Kameník, J., Steinhauser, L.
9 – Metodika hodnocení kvality vybraných masných výrobků z tržní sítě
Saláková, A., Pavlík, Z., Kameník, J., Steinhauserová, I.
13 – Špekáčky
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková, A., Steinhauserová, I.
18 – Gothajský salám
Saláková A., Pavlík, Z., Kameník, J., Steinhauserová, I.
24 – Salám Junior
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková, A., Steinhauserová, I.
29 – Šunkový salám
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková A., Steinhauserová, I.
34 – Jemné párky a Vídeňské párky
Saláková, A., Kameník, J., Pavlík, Z., Steinhauserová, I.
40 – Salám Vysočina
Saláková, A., Kameník, J., Pavlík, Z., Steinhauserová, I.
45 – Trvanlivý salám Poličan
Kameník, J., Pavlík, Z., Saláková, A., Steinhauserová, I.
49 – Průkaz kostních úlomků v masných výrobcích
Pospiech M., Tremlová B., Kameník J., Saláková A.
55 – Koření v masných výrobcích – Dobromysl
Valchař, P.
58 – Význam masa v přenosu zoonotického parazita Toxoplasma gondii
Juránková, J.
4 – Meat products: definition, basic groups and quality requirements
Kameník, J., Steinhauser, L.
9 – Methods of the evaluation of the meat products quality in the Czech retail
Saláková, A., Pavlík, Z., Kameník, J., Steinhauserová, I.
13 – Czech meat product “Špekáčky”
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková, A., Steinhauserová, I.
18 – Cooked sausage “Gothajský salám”
Saláková A., Pavlík, Z., Kameník, J., Steinhauserová, I.
24 – Cooked sausages “Junior”
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková, A., Steinhauserová, I.
29 – Cooked sausage “Šunkový salám”
Pavlík, Z., Kameník, J., Saláková A., Steinhauserová, I.
34 – Czech frankfurters “Jemné párky” and “Vídeňské párky”
Saláková, A., Kameník, J., Pavlík, Z., Steinhauserová, I.
40 – Dry hot smoked sausage “Vysočina”
Saláková, A., Kameník, J., Pavlík, Z., Steinhauserová, I.
45 – Dry fermented sausage “Poličan”
Kameník, J., Pavlík, Z., Saláková, A., Steinhauserová, I.
49 – Determination of bone fragments in meat products
Pospiech M., Tremlová B., Kameník J., Saláková A.
55 – Spice in meat products – origanum
Valchař, P.
58 – Importance of meat in the transmission of Toxoplasma gondii
Juránková, J.