Obsah časopisu Maso, ročník 2012, číslo 2
4 – SALIMA – pojem mezi potravináři
Steinhauser, L.
7 – Trvanlivé fermentované masné výrobky
Kameník, J.
11 – Kvalita mäsových výrobkov – Sledovanie obsahu a druhu bielkovín vo vybraných fermentovaných mäsových výrobkoch I.
Staruch, L., Mati, M., Gombita, P.
14 – Vliv dodržování chladírenského řetězce na údržnost drůbežích polotovarů
Steinhauserová, I., Svobodová, I., Bořilová, G., Hulánková, R.
18 – Koření v masných výrobcích – Rozmarýn
Valchař, P., Jandásek, J., Ovísková, V.
23 – „P“ jako plnění
Kameník, J., Král, O.
29 – Maso a vnitřnosti skotu jako zdroj expozice člověka kadmiu v České republice
Drápal J., Hedbávný P., Střechová V., Šťastný K.
33 – Kapitoly z mezinárodních norem bezpečnosti potravin (IFS, BRC, …); 2) Hygiena a sanitace
Šuška, M.
35 – Bezpečnost (zdravotní nezávadnost) potravin a surovin živočišného původu
Kopřiva, V., Hostovský, M., Nekvapil, T.
44 – Maso na talíři – 4. část: Vegetariánství
Steinhauser, L., Steinhauserová, P., Kameník, J.
45 – Dvacet let právní úpravy ochrany zvířat proti týrání v ČR
Voslářová, E., Pištěková, V., Bedáňová, I., Večerek, V.
49 – Vliv imunokastrace na morfologickou strukturu varlat prasat
Pospiech, M., Tremlová, B., Gallas, L., Steinhauser, L.
51 – Léčiva ve vodních tocích – riziko pro konzumenty ryb?
Prášková, E., Voslářová, E., Pištěková, V., Svobodová, Z.
53 – Ingrovy dny 2012 aneb seminář po třicáté osmé
Jůzl, M., Nedomová, Š.
54 – Z dílen světového výzkumu
56 – Trvanlivé fermentované salámy – 4 pilíře správné výrobní praxe
56 – HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII
4 – International Food Fair Salima 2012
Steinhauser, L.
7 – Dry fermented sausages
Kameník, J.
11 – The quality of meat products: the content and type of proteins in dry fermented sausages
Staruch, L., Mati, M., Gombita, P.
14 – Influence of maintenance of the cold chain on shelf life of poultry meat preparations
Steinhauserová, I., Svobodová, I., Bořilová, G., Hulánková, R.
18 – Spice in meat products – rosemary
Valchař, P., Jandásek, J., Ovísková, V.
23 – Filling
Kameník, J., Král, O.
29 – Meat and offal of cattle as a source of human exposure to cadmium in the Czech Republic
Drápal J., Hedbávný P., Střechová V., Šťastný K.
33 – Chapters of the International Food Safety Standards; 2) Hygiene and clearing
Šuška, M.
35 – Food safety (health safety) of food and the ingredients of animal origin
Kopřiva, V., Hostovský, M., Nekvapil, T.
44 – Meat on our plate. Part 4: Vegetarianism
Steinhauser, L., Steinhauserová, P., Kameník, J.
45 – Twenty years of legal regulations of the protection of animals against cruelty in the Czech Republic
Voslářová, E., Pištěková, V., Bedáňová, I., Večerek, V.
49 – Morfological appearance of the testis after immunocastration
Pospiech, M., Tremlová, B., Gallas, L., Steinhauser, L.
51 – Pharmaceuticals in the water environment – risk to consumers of
fish?
Prášková, E., Voslářová, E., Pištěková, V., Svobodová, Z.
53 – Conference – Ingr‘s Days 2012
Jůzl, M., Nedomová, Š.