Nejnovější příspěvky
- Jak často a zda vůbec jedí Němci maso?By Kameník Josef
- Německý obor zpracování masa v číslech (roky 2022/2023)By Kameník Josef
- Vliv suchého zrání nízkých roštěnců balených ve zrací folii na vlastnosti hovězího masaBy Kameník Josef
- SÜFFA 2025 již 28.–30. září v německém StuttgartuBy Kameník Josef
- Nadějné výsledky německého exportu vepřového masa za první čtvrtletíBy Kameník Josef
Rubriky
Štítky
africký mor prasat
Belgie
Brazílie
burgery
ceny masa
Devro
drůbeží
Dánsko
Evropská unie
export
Francie
hovězí
IFFA
Itálie
kažení masa
konzumace masa
koňské maso
koření
králičí maso
kuřecí maso
kvalita masa
masné výrobky
mražené maso
Nizozemsko
Norsko
Nový Zéland
náhrady masa
Německo
ochranné kultury
prodejna
recenze
Rusko
salmonely
Spojené království
sušené šunky
Süffa
trvanlivé výrobky
ultrazpracované potraviny
USA
vepřové
VFU Brno
výročí
Česká republika
Čína
Španělsko