Nejnovější příspěvky
Restrukturalizace Vion Food Group v Německu pokračuje
By Kameník JosefProdukce masa v ČR v roce 2024: více vepřového, více drůbežího a méně hovězího z vlastních porážek
By Kameník JosefBakterie Carnobacterium maltaromaticum dokáže prodloužit údržnost masa
By Kameník JosefKolik masa sníst denně?
By Kameník JosefNejčastější alimentární infekce v EU v roce 2023
By Kameník Josef
Rubriky
Štítky
Belgie
Brazílie
burgery
ceny masa
Devro
drůbeží
Dánsko
Evropská unie
export
Francie
hovězí
IFFA
Itálie
kažení masa
konzumace masa
koňské maso
králičí maso
kuřecí maso
kvalita masa
masné výrobky
mražené maso
Nizozemsko
Norsko
Nový Zéland
náhrady masa
Německo
ochranné kultury
prodejna
recenze
Rusko
salmonely
Spojené království
STEC
sušené šunky
Süffa
trvanlivé výrobky
ultrazpracované potraviny
USA
vepřové
VFU Brno
výročí
zrání masa
Česká republika
Čína
Španělsko